Kutak za roditelje

Kutak za roditelje

Za vrijeme trajanja mjere obustave rada redovnih programa u DV "Zvjezdice", roditelji neće plaćati participaciju za boravak djece u dječjem vrtiću.

POŠTOVANI RODITELJI,

ZBOG OPASNOSTI OD ŠIRENJA KORONAVIRUSA (COVID-19) PREPORUKA JE HRVATSKE VLADE DA SE ZATVORE SVE ŠKOLE, FAKULTETI ALI ISTO TAKO I VRTIĆI NA DVA TJEDNA!

DJEČJI VRTIĆ “ZVJEZDICE” ĆE KROZ GORE NAVEDENO RAZDOBLJE OBUSTAVITI ODRŽAVANJE REDOVITIH PROGRAMA.

BITI ĆE OSIGURANO DEŽURSTVO OD 6.30 -16.30 SATI ZA DJECU ČIJI RODITELJI NISU U MOGUĆNOSTI ZBOG SVOJIH RADNIH OBVEZA BRINUTI O NJIMA.

Sandra Milin Bajlo,
ravnateljica

Dječji vrtić "Zvjezdice" započeti će s radom u novoj pedagoškoj godini 02. rujna 2019. godine, s početkom u 6.30 sati ujutro.

Svoj djeci, njihovim roditeljima,  zaposlenicima Dječjeg vtića "Zvjezdice" želim uspješan početak nove pedagoške godine 2019/2020. sa željom da svih prati dobro zdravlje, razumijevanje, strpljivost i odlučnost kako bi još jednu pedagošku godinu s uspjehom priveli kraju,

Ravnateljica
Sandra Milin Bajlo

Temeljem odluke Upravnog vijeća o upisu djece u Dječji vrtić „Zvjezdice“ za pedagošku 2019./2020. godinu, Dječji vrtić „Zvjezdice“ objavljuje:

Dječji vrtić "Zvjezdice" započeti će s radom u novoj pedagoškoj godini 03. rujna 2018 godine, s početkom u 6.30 sati ujutro.

Svoj djeci, njihovim roditeljima,  zaposlenicima Dječjeg vtića "Zvjezdice" želim uspješan početak nove pedagoške godine 2018./2019., sa željom da svih prati dobro zdravlje, razumijevanje, strpljivost i odlučnost kako bi još jednu pedagošku godinu s uspjehom priveli kraju,

Ravnateljica
Sandra Milin Bajlo

 

Povjerenstvo je donijelo prijedlog liste novoupisane djece u Dječji vrtić Zvjezdice s brojem bodova kojeg su ostvarili na temelju dokumentacije koju su priložili uz Zahtjev za upis.

Temeljem odluke Upravnog vijeća o upisu djece u Dječji vrtić „Zvjezdice“ za pedagošku 2018./2019. godinu, Dječji vrtić „Zvjezdice“ objavljuje:

O B A V I J E S T

o pred upisu djece u Dječji vrtić „Zvjezdice“ u Zemuniku Donjem.

Poštovani roditelji,
obavještavamo Vas da Dječji vrtić „Zvjezdice“ novu pedagošku godinu započinje 5.rujna 2017. prema sljedećem rasporedu:

  • djecu koja su već pohađala program odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića „Zvjezdice“ roditelji mogu dovesti od 8 – 10 sati ujutro
  • novoupisani polaznici mogu krenuti u program odgoja i obrazovanja od 10 sati ujutro (adaptacija od 10 – 12 sati)

Od 6.rujna pa nadalje vrtić će usluge programa odgoja i obrazovanja pružati od 6.30h do 16.30h svakim radnim danom.
Dragi roditelji i djeco želimo Vam ugodnu dobrodošlicu i uspješnu suradnju u novoj pedagoškoj godini 2017./2018.

Ravnateljica
Sandra Milin Bajlo

DV "Zvjezdice"

Vrtić "Zvjezdice" osnovala je Općina Zemunik Donji 2008. godine.

Od osnivanja Općina aktivno prati rad Dječjeg vrtića „Zvjezdice“ i izdvaja značajna financijska sredstva kako bi se osigurao što kvalitetniji i sigurniji boravak u vrtiću , za dobrobit djece i njihovih roditelja.