Početak rada vrtića

Dragi roditelji,

Dječji vrtić “Zvjezdice”započinje novu pedagošku godinu 2020/2021. u utorak 01.09.2020. po redovnom programu. Radno vrijeme vrtića je od 06.30h do 16.30h.
Molimo sve roditelje da obavezno pročitaju upute (dolje navedene!) kojih se treba pridržavati do daljnjeg, a vezane su uz pojavu virusa Covid 19.

Ravnateljica Sandra Milin Bajlo

Upute roditeljima za novu pedagošku godinu 2020/2021.

Roditelji ne smiju dolaziti u pratnji djeteta ako imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.

Roditelji ne ulaze u vrtić već dijete preuzimaju odgojitelji ispred ulaza. Ulazak roditelja i zadržavanje (oko 15 min) je moguće samo kod prilagodbe djeteta na novu sredinu na početku uključivanja u program. Roditelj u pratnji djeteta bez maske ne može ući u vrtić.

Dijete je u vrtić potrebno dovesti najkasnije do 9:00 sati.
Ulazna vrata vrtića bit će zaključana pa je potrebno pozvoniti i pričekati.

Ispred vrata je dezbarijera (podloga s dezinfekcijskim sredstvom za dezinfekciju obuće) na koju dijete treba stati i dezinficirati obuću.
Odgojitelj će izmjeriti djetetu tjelesnu temperaturu beskontaktnim toplomjerom i izmjerenu temperaturu upisati u evidencijsku listu.

Dijete ulazi tako da odlazi do garderobe, obuva papuče, skida jaknu te pere ruke sapunom i vodom prije ulaska u sobu.

Djeca ne nose zaštitne maske.

Zdravstvena voditeljica

 

© D.V. Zvjezdice | izrada M2