Edukativna muzejska akcija na temu Ljubav

Pozivamo sve naše drage korisnike na obilježavanje 25. Edukativne muzejske akcije kojoj je ove godine tema Ljubav. Prilagodbom teme trenutnoj situaciji organizirali smo natječaj „Sve je to ljubav“ za sve generacije. Uključite se sa svojim radovima.

Crtajte, pišite, fotografirajte, snimite sve ono što je za Vas ljubav.

Šaljite nam radove na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox Facebook stranice Narodnog muzeja Zadar. Pristigle radove ćemo objaviti na našoj Facebook stranici. Autor rada s najviše oznaka „sviđa mi se“ (like) dobit će prigodnu nagradu nakon završetka natječaja. Dopušteno je dijeljenje radova i prikupljanje oznaka na osobnim Facebook profilima uz obvezan hashteg #svejetoljubav ili #itsallaboutlove.

Natječaj počinje u ponedjeljak, 20. travnja i traje do 18. svibnja (Međunarodnog dana muzeja) kada ćemo i objaviti dobitnika nagrade. Svi radovi će se objaviti bez imena autora (ime autora će biti poznato djelatnicima muzeja). Na natječaj se mogu prijaviti sve osobe bez dobne granice i bez ograničenja broja poslanih radova po osobi.

Radujemo se Vašim radovima!

© D.V. Zvjezdice | izrada M2